Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program - GYIK

kisfaludy-logo-1024x635.jpg
Megjelenés: 2021. 03. 17.
Kategóriák: Kisfaludy Pályázat
Szerző: Gácsiné Gál Ramóna

A teljesség igénye nélkül szeretnék néhány olyan kérdés-választ bemutatni, ami a Kisfaludy pályázat során nyert támogatás felhasználása során felmerülhet.

 

1. Lehet bővíteni a pályázatban megjelölt megvalósítási kategóriákat?

 
Igen! A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program 2021. március 11-én kiküldött hivatalos tájékoztatása szerint van mód a “tevékenység kategória bővítésére abban az esetben, ha annak szükségessége egyértelműen indokolható és szakmailag alátámasztható.” Ennek az a menete, hogy egy a tevékenység módosításához szükséges kérelmet kell majd mellékelni a záró beszámolóhoz, illetve természetesen szükségesek az új tevékenység során felmerült bizonylatok, valamint azoknak a pályázatban meghatározott módon történő teljesítés igazolásai is.

 

 

2. Van előírás arra, hogy az “önállóan támogatható” és az “önállóan nem támogatható” tevékenységeknek milyen arányban kell állnia a pályázati összeg felhasználása során?

 

Nincsen előírás erre vonatkozólag. A teljes pályázati összeg szabadon felhasználható a megjelölt pályázati kategóriák között. Az egyetlen kitétel, hogy minden egyes bejelölt pályázati kategóriára szükséges a pályázati keretből felhasználni.

 

 

3. Milyen formai követelményeknek kell megfelelnie a Kisfaludy pályázat záróbeszámolójában benyújtható számlának?

 

A számla vevőjeként minden esetben a pályázaton nyertes pályázó (név, cím, adószám) legyen feltüntetve, tehát az, aki a pályázatot nyerte, ha cég, akkor cég adatok, ha magánszemély, akkor magánszemély adatok. Fontos még, hogy minden számlán fel kell tüntetni a pályázati azonosítót is a következő módon: ”TFC-M-1-1-2-2020 ....... pályázati azonosító elszámolására benyújtva”.

Ezen kívül minden egyes számlán szükséges a (cégszerű) aláírás, illetve az elszámolt összeg hitelesítése a következő szöveggel együtt: “Támogatás elszámolására benyújtva ......Ft összegben”

 

Ha elakad a záró beszámoló elkészítésében, vagy bármilyen kérdése merülne fel a beszámoló tartalmával, formájával kapcsolatban, töltse ki a kapcsolatfelvevő űrlapot itt:

https://timteam.hu/#kapcsolat