Kisfaludy Turisztikai Program - kérdések és válaszok GYIK II. rész

kisfaludy-logo-1024x635.jpg
Megjelenés: 2021. 03. 18.
Kategóriák: Kisfaludy Pályázat
Szerző: Gácsiné Gál Ramóna

A teljesség igénye nélkül szeretnék néhány olyan kérdés-választ bemutatni, ami a Kisfaludy pályázat során nyert támogatás felhasználása során felmerülhet.

Előző cikkünk folytatása...

 

4. Szükséges kivitelezői számla is építési anyag vásárlása esetén, vagy van lehetőség arra, hogy a pályázó maga végezze a kivitelezési munkát?

 

Van lehetőség arra, hogy a pályázó saját maga végezzen el bizonyos, egyéb előíráshoz nem kötött, felújítási munkálatokat. Ebben az esetben azonban csak az anyag költségről szóló számla szerepelhet a záróbeszámolóban. A pályázó saját magának nem állíthat ki számlát a saját tevékenységéről. Ez nem elfogadható a záróbeszámolóban.

 

5. Írásban vagy szóban kell megrendelni a szolgáltatásokat?

 

Nem szükséges írásos megrendelés, ha a beszerzés teljes összege nem több, mint nettó 200.000 Ft. Ilyen esetben elegendő a szóbeli megállapodás (amit nyilatkozattal szükséges igazolnia a pályázónak a záróbeszámolóban), és a végszámla csatolása a záróbeszámolóhoz. 200.000 Ft - 1.000.000 Ft közötti értékű beszerzés esetén szükséges legalább 1 db írásos ajánlat, míg 1 millió forint feletti beszerzés esetén 3 db írásos ajánlatot kell mellékelni.

 

6. Lehet informatikai eszközt vásárolni a pályázati keretből?

 

Abban az esetben lehet informatikai eszközt vásárolni a pályázati keretből, ha az kapcsolódik a szálláshely szolgáltatáshoz, illetve, ha az “eszközbeszerzés” kategória be van jelölve a pályázati adatlapon. weboldalt, illetve marketing kommunikációs eszközöket ebből a keretből nem lehet finanszírozni.

 

Ha elakad a záró beszámoló elkészítésében, vagy bármilyen kérdése merülne fel a beszámoló tartalmával, formájával kapcsolatban, töltse ki a kapcsolatfelvevő űrlapot itt:

https://timteam.hu/#kapcsolat